Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΑ Σερρών:“Θλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σερρών”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Ε.Κ.Α.) ΣΕΡΡΩΝ

"Θλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σερρών"
Ενημερώνουμε πως στις 25/2/2020 στις Σέρρες, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σερρών, απευθυνόμενος σε Συναδέλφους μας Αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας, καταφέρθηκε με ακραία προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψη εκφράσεις, υβρίζοντας χυδαία, αναίτια και απρόκλητα, τον Επικεφαλής της Αστυνομικής Συνδικαλιστικής μας Παράταξης του Ε.Κ.Α. Σερρών (να σημειωθεί πως δεν ήταν παρών), δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της συμπεριφοράς αυτής.
Μετά την μήνυση που κατατέθηκε άμεσα σε βάρος του, συνελήφθη στις 26/2/2020 και κινούμενος αήθως, για αντιπερισπασμό και μόνο, μήνυσε τον έναν από τους παρόντες στο συμβάν Συνάδελφο, εφευρίσκοντας πως τάχα απειλήθηκε...

Υπουργείο Υγείας: Ενημέρωση διαπιστευμένων συντακτών Υγείας για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορονοϊό (27/02/2020)


Ενημέρωση διαπιστευμένων συντακτών Υγείας για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορονοϊό (27/02/2020)

Δηλώσεις Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα σχετικά με τον κορονοϊό 27.2.20  https://youtu.be/qv0JJEgD3EQ

Σ. ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Καλό μεσημέρι σε όλους. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι μας και ιδιαίτερα εσείς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε για λάθος λόγους. Πρέπει να μας βοηθήσετε σε αυτό.
Εξακολουθούμε να μιλάμε για μία νόσο, η οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία είναι ήπια και δεν μεταδίδεται όταν τηρούνται σωστά οι κανόνες υγιεινής.